EUR

Oruzje.net

Detaljan opis:

Torzokom Doo Prijedor. Ovlasteni zastupnik lovackog programa Aimpoint Red Dot optickih nisana, ovlasteni uvoznik i prodavac sportskog oruzja,municije i lovacke opreme.

https://www.youtube.com/watch?v=2Wl0cCVSpyQ

Tel: 052 243-890
Radno vrijeme: od 08-16h.
Mogucnost kupovine na rate - Unicredit Bank.Mogucnost kupovine na 12 rata.
www.torzokom.com

AIMPOINT HUNTER SERIJA CRVENA TACKA

Aimpoint, izumitelj i svjetski lider u električnoj „Red-Dot“ tehnologiji, objavio potpuno novu liniju premium red-dot optike specijalno dizajnirane za upotrebu na lovačkim karabinima i sačmaricama. Ovi novi proizvodi poznati pod nazivom „Aimpoint Hunter Series“ omogućuju lovcima da ciljaju brže, i lakše naprave pogodak i u zahtjevnoj situaciji  pod svim vremenskim i svjetlosnim uvjetima. 

U svijetu “Red dot” ciljnika ili ciljnika s crvenom točkom švedska tvrtka Aimpoint je vodeći proizvođač na svijetu

Nova linija ne uvećavajućih ciljnika sadrži sve što korisnik očekuje od Aimpointa, uključujući i legendarnu čvrstoću i trajanje baterija koje se mjeri u godinama. Hunter serija uključuje i mnoge dodatne značajke koje do sada nisu bile viđene u Aimpointovim proizvodima; poboljšane optičke performanse postignute uz pomoć 30 ili 34 mm tubusa, novo dizajnirani prednji prilagodni sistem koji vam omogućava da naciljate lovinu brže nego ikad prije, jednostavne kontrole za podešavanje intenziteta tačke. Samo jedan pogled daje vam do znanja da je ovo najnapredniji lovački optički ciljnik,a jednostavan i moderan dizajn će dobro pristajati uz bilo koju pušku.

Aimpoint H30L je ciljnik pune dužine idealan za  karabine koji koriste  municiju sa   standardnog ili magnum punjenja.Postavljaju se uz pomoć 30 milimetarskih prstena montaže i imaju premium anti refleksivne leće sa višeslojnim premazom u svojim 35mm objektivima. Podržavaju do 50 000 sati (više od 5 godina) konstantnog rada sa samo jednom CR-2032 baterijom.

Kraća verzija, Aimpoint H30S, je dizajnirana za karabine i lovačke sačmarice. Postavljaju se uz pomoć 30 milimetarskih prstena montaže i imaju premium anti refleksivne leće sa višeslojnim premazom u svojim 35mm objektivima. Podržavaju do 50 000 sati (više od 5 godina) konstantnog rada sa samo jednom CR-2032 baterijom.

Aimpoint H34L je također  ciljnik pune dužine idealan za  karabine koji koriste  municiju sa   standardnog ili magnum punjenja.Postavljaju se uz pomoć 34 milimetarskih prstena montaže i imaju premium anti refleksivne leće sa višeslojnim premazom u svojim 39mm objektivima. Podržavaju do 50 000 sati (više od 5 godina) konstantnog rada sa samo jednom CR-2032 baterijom.

Kraća verzija Aimpoint H34S,je dizajnirana za karabine i lovačke sačmarice. Postavljaju se uz pomoć 34 milimetarskih prstena montaže i imaju premium anti refleksivne leće sa višeslojnim premazom u svojim 39mm objektivima. Podržavaju do 50 000 sati (više od 5 godina) konstantnog rada sa samo jednom CR-2032 baterijom.

Zbog leća bez paralakse sa 2 MOA ili 4 MOA tačkom, zagarantovana je preciznost u bilo kojim vremenskim uvjetima. Ovi ciljnici su potpuno vodootporni i iznimno laki za korištenje.

„Nova Hunter serija pokazuje da je Aimpoint ozbiljan kada je u pitanju lov.“

– Lennart Ljungfelt, predsjednik Aimpoint AB.

„Ovo je potpuno novi proizvod dizajniran uz pomoć sugestija od ozbiljnih lovaca diljem svijeta. Ponosni smo na to što možemo lovcima ponuditi alternativu uvećavajućoj optici koristeći najnoviju tehnologiju u elektro-optičkoj nauci. Rezultati su poprilično spektakularni – trebate probati jedan tako da vidite koliko brzo i precizno možete pucati bez uvećanja.“

https://www.youtube.com/watch?v=2Wl0cCVSpyQ

AIMPOINT H34S

Ažurirano: Prošli mjesec

Broj Pregleda: 185

Stanje:

Novo

Cijena:

Po dogovoru

Prodavac:

Torzokom

  • Verifikovan korisnik
  • Bosna i Hercegovina
  • Prijedor
Torzokom

Specifikacije:

Brend

Aimpoint

Nema javnih pitanja

Morate biti prijavljeni da biste postavili javno pitanje! Prijavi se

Dodaj oglas