EUR

TRB Adventure: Asortiman i broj kupaca u stalnom porastu

U prodavnici TRB Adventure možete pronaći odličnu ponudu oružja i opreme za lovce, a tu je bogata ponuda pištolja i municije.

Oružje.net 26 Apr 2023
TRB Adventure: Asortiman i broj kupaca u stalnom porastu

Prodavnica TRB Adventure počela je sa radom prije dvije godine i za kratak period prevazišlu sva očekivanja rukovodstva, ali i kupaca koji ih svakodnevno posjećuju i uživaju u bogatoj ponudi.

TRB Adventura je specijalizovana radnja koja se bavi prodajom lovačke, taktičke i ronilačke opreme.

- U prodavnici je zaposleno stručno osoblje koje je tu uvijek za kupce. Prlikom kupnje opreme kupci će uvijek dobiti korisne savjete, a tu samo da pomognemo i oko odabira opreme. Takođe, vršimo montiranje i upucavannje sa kupcima – ističu u TRB Adventure.

Osim toga, ističu da pomažu kupcima i prilikom odabira municije za njihove karabine i sačmarice, ali tu su i da daju savjete o tome šta se najbolje pokazalo u lovu na divljač i koji su novi trendovi u toj oblasti.

Prilikom pokretanje prodavnice kažu da su se trudili da imaju što bolju ponudu opreme, ali istovremeno da u ponudi bude zastupljeno nešto što izlazi iz standardnih okvira. Kako po pitanju dodataka za oružje tako i po pitanju samog naoruzanja i opreme.

Pored toga, bitno je bilo i da ponuda bude prilagođena svačijem džepu.

Sav taj trud doveo je do toga da su više nego zadovoljni sa rezultatima koje su postili u zadnje dvije godine.

- Asortiman proizvoda je konstanto u porastu kao i broj kupaca. Planovi za budućnost su da proširimo asortiman ponude koje možemo da ponudimo našim kupcima koji se bave sportskim streljaštvom. Posebno IPSC strelcima, kao i onima koji pucaju glinene golubove tj. trap – poručili su iz pomenute radnje.

Vitrine TRB Adventure krasi i sada već jako popularni pištolj „RS9 Vampir“.

- „RS9 Vampir“ je kao što svi znaju policijsko-vojni pištolj. Od kada je naša policija zadužila „RS9 vampir“ od tada je civilno tržište pokazalo veliku zainteresovanost za njega. Pištolj je prije svega pouzdan i precizan pri pucanju. Zbog svojih karakteristika postao je ljubimac među našim ljudima, a velika prednost je što naši kupci imaju mogućnost da naruče pištolj prilagođen njihovim zahtjevima – pojasnili su u TRB Adventaru.

Kažu da je u njihovoj radnji odlična ponuda i za lovce.

- Lovci u našoj radnji mogu da pronađu veliku ponudu lovačke odjeće i obuće od proizvodjača „Percussion“ i „Pro hunt“. Nudimo i veliki izbor oružja od raznih proizvodjača kao što su „Banelli, „AtaArms“, „PietaCronos“, „Bergara“, „ČZ“, „Instambul Silah“ i “Remington“. Mi smo radnja koja vam nudi veliki asortman i pištolja, a u ponudi imamo „Sig Sauer“, „ČZ“, „Arex“, „Glock“, „Bereta“ naravno kao i naš pištolj „Vampir“ – rekli su u TRB Adventure.

Pored oružja lovci i drugi ljubitelji oružja kod njih mogu pronaći veliku ponudu futrola za puške, futrola za pištolje, remenike, dvoglede, optike, crvene tačke, naočare, bipode, mete, antifone kao i još mnogo toga. Pored toga, posjeduju i veliki izbor taktičke opreme i garderobe poznatog proizvođaca „Pentagon“.

U njihovoj prodavnici ne zaostaje ni ponuda municije.

- Naravno u lov se ne može ići bez municije, pa imamo veliku ponudu municije, a što se tiče karabinske municije imamo „Remingoton“, „Hornady“, „Lapua“, „SelierBelot“, „Geco“, RWS naravno u raznim gramažama i raznim zrnima. Od sačmene municije imamo „Belom“, „Tornado“, „B&P“ i „RC“. Što se tiče pištoljske municije imamo: „MaxTex“, „SelierBelot“, a od malokalibarske municije tu je „MaxTex“, „Geco“ i „RWS“ – kažu u pomenutoj prodavnici.

Osim svega što smo nabrojali u prodavnici TRB Adventure nalaze i zanimljiva ponuda pušaka, koje će te teško naći u drugim rradnjama.

- Od interesantnog oružja bi mogli da predstavimo DERYA MK-12 AS 103S u kalibru 12. Od kratkih cijevi možemo da izdovimo jedan prelijep primjerak SIG SAUER P320 LEGION R2 koji je napravljen u kobinaciji polimera obogaćenog volframom i metala, a od karabina bi mogli izdvojiti jedan savršen primjerak Benellija Lupo u polimeru u raznim kalibrima, takođe možemo reći da Benelli daje 25 godina garanice na primjerak Lupo – istakli su u TRB Adventure.

Dodaju da njihovu radnju često posjećuju i pripadnici ljepšeg pola, a da imaju i posebnu ponudu za njih.

- U ponudi imamo pištolje koji su i namijenjene našoj ljepšoj polovini kao što su ČZ P10 M ili GLOCK 43 SLIM. Djevojke i žene kod nas mogu da nađu i sredstva za samoodbranu u vidu biber spreja – poručili su iz TRB Adventure

Takođe, istakli su i da su veoma zadovoljni saradnjom sa našom platformom.

- Duže vrijeme poslujemo sa „Oružje.net“. Mnogo kupaca nam dolazi baš sa platfotme Oružje.net. Kod njih možete da pogledate našu cijelokupnu ponudu oružja i opreme. Oružje.net je platforma koja je savršeno izbalansirana i vrlo lagana za upotrebu – rekli su u TRB Adventure.

Nema komentara

Morate biti prijavljeni da biste ostavili komentar! Prijavi se

Ostavite komentar o platformi Dodaj oglas